Adaptogeenit

Ayurveda, kiinalainen lääketiede, moderni kasvilääkintä, ravitsemus, meditaatio, jooga, henkisyys, buddhalaisuus, luonto, onnellisuus, hyvinvointi, elämäntaito.

SOLGAR
Botanical Digestive Complex

Käyttötarkoitus
Synerginen rohdosyhdistelmä antaa monipuolisen tuen ruoansulatuskanavalle

Kuvaus
Arviolta 10-20% ihmiskunnasta kärsii ärsyyntyneen suolen oireyhtymästä (IBS) ja lisäksi useat kärsivät ajoittain muista ruoansulatuskanavan häiriöistä. Ruoansulatuskanavan terveys on merkittävää kehon kokonaisterveyden kannalta. Sekä perinteisen- että modernin kasvilääkinnän tietojen mukaan tietyt rohdokset ovat erityisen hyviä ruoansulatuskanavalle. Kun näitä rohdoksia yhdistellään saadaan synerginen vaikutus koko ruoansulatuskanavan alueella.

Keltakatkero
Keltakatkero on erityisen kitkerä rohdos johtuen sen sisältämistä glykosideistä gentiopikriinistä ja amarogentiinistä. Kitkerät rohdokset stimuloivat kitkerän maun makureseptoreita suussa ja aiheuttavat siten syljen, mahahappojen ja sappihappojen erittymistä. Kitkerien aineiden ei kuitenkaan tarvitse maistua suussa, sillä reseptoreita on löydetty muualtakin ruuansulatuskanavasta. (1,2) Ohutsuolessa
 

Yksilön itsehoidon tueksi tarkoitetetut ohjeet eivät korvaa lääkärin tai terveydenhoidon ammattilaisen antamia ohjeistuksia, eikä olemassaolevaa lääkitystä pidä jättää pois. Luonnon vaikuttavien aineiden käyttö on jokaiselle kuluttajalle omaehtoista ja jokainen on vastuussa käytännön järjen käytöstä itsehoidossaan.